-

youre the reason that I cry


första advent

Hejhej!
Efter att vi ätit middag igår så spelade jag och Patrik wii, bowling. Jag ägde skiten fan! :D Sedan var även syster med. Efter det såg vi film och somnade. Idag har inte hänt så mycket, vi åt frukost och sedan åkte iväg till sköndal. Där vi kollad epå mitt lag som hade match, vi vann :)! Greajt! Sedan skjutsade vi hem Patrik. Och vi åkte hem, stannade och åt på max. Har sjukt ont o magen nu. Sitter i sängen och chillar nu. Känns ensamt här. Patrik har sovit här sen i torsdags. Så första natten ensam på ett tag :(.



Varför kan inte dom äckliga tankarna försvinna? vill inte ha dom! Jag har lyckats stöta bort dom ganska länge men igår gick det bara inte. Och det sitter fortfarande kvar. Måste kämpa igen. jag vet ju att jag kan lyckas.

VI hörs pussilusss

29 november

Hejhej :)
Igår vid ca 19.30 kom Patrik till mig. Vi såg på mamma mia, men vi var jätte trötta så vi stängde av efter halva filmen och la oss och prata. Sedan somnade vi. Vi vaknade ca 12. Då såg vi klart på mamma mia, sedan gick vi ut med isidor. Efter det åt vi frukost. Sen tröttnade vi på att vara hemma så vi tog oss till stinsen där vi gick runt och kollade. Sen åkte vi hem med mina föräldrar + syster. Så nu sitter vi här, ska snart äta middag.


Vi hörs senare puss

HOLA AMIGOS

Hejhej.
NU har jag duschat,ätit, och vad mer? hmm måste faktiskt tänka.  Aja.
Sitter iaf här i min säng i leggings, älsklingens tröja och raggsockor haha. Måste snart ut med hunden, jag tror jag kommer frysa ihjäl. Och juste, älsklingen är påväg hit! :). hihii. Vi ska nog se på film och chilla tror jag. Jag är rätt så trött faktiskt. Men nu ska jag gå ut med min hund. Vi hörs. Pussss

-

Nu kigger jag och kollar på oth:) mysmys. Har ätit en billys pizza trots att ajg inte gillar det haha.  Min pojke kommer hit senare ikväll, wihu! asglad.

Skriver senare igen, jag måste koncentrera mig på oth. Hejsvejs puss

home

Hejhej kom precis hem. Gick inte och fixa våra nya kort just idag. Fan. Men åkte iaf hem med syrran, betalade även något till wii. Jag ville inte men får pengar sen hehe. Nu sitter jag här och är kissnödig.  Försöker även övertala älsklingen att komma till mig eftersom hans bror är sjuk.. och jag bara inte kan bli sjuk. Men dock så verkar det inte gå så bra med övertalningen. Men man kan ju alltid hoppas..Komsikompis, snälla söta fina rara underbara bästaste ?<3


Nu ska jag göra annat, vi hörs senare puss

28 november

Hejhej!
Igår åkte jag och handlade med, bror, sofie, dette, mamma,pappa och keso. Sen åkte jag hem och träffade älsklingen, vi myste,satt vi datorn och somnade till en film(fast vi stängde av och lyssna på radio. sen pratade vi länge, eller iaf jag. Imorse vaknade vi, tog 9.07 bussen. Så eftersom jag började 10.30 så följde jag med Patrik till karlberg, vilket jag inte borde gjort(men det var värt det). Tåget var jätte försenat så jag kom 10 min försent(ångest). Vi hade redovisning, tror på minst vg! Greajt! Känns bra.

Efter skolan så ska jag och keso fixa våra nya kort, sedan åker jag hem, städar, duschar,äter för att sedan åka till älsklingen och sova där. Myspys.

skriver när jag kommit hem. Pusspuss

@#¤%&

Jag blir så grymt jävla fucking arg på personer som försvarar farliga/dåliga saker. ÅH JAG KAN INTE BESKRIVA HUR ARG JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag blir nästan så arg att jag gråter haha. Haha nu kom det en tår. Någon frivillig jag kan få slå på? jag kan ju inte få personerna att fatta. Jag förstår verkligen inte hur vissa kan tänka på vissa saker. WNJLSDD

HEJDÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag blir riktigt ledsen ibland.

Och ingen här får fråga om inlägget. INGET inte ens kommentera inför mig. Jag orkar inte.


--

Nu har jag ätit billys pizza, sett på oth och börjat lite smått att städa i rummet. Nu vet jag säkert att älsklingen kommer hit och gör mig sällskap tonight. Myspys. Nu ska jag duscha, städa lite mer och så.( Orkar inte bry mig att det är lite stökigt ). Btw kanske ska iväg och handla också.

Vi hörs puss

.-

Hejhej.
Provet gick asbra, svarade på allt. Och det kändes bra. Efter det hade vi klassråd, jag höll på att koka över. Fick iallafall sluta en halvtimme tidigare. Så är hemma nu :) Ska ta något att äta och dricka mer cocacola, städa mitt rum, duscha och sedan sova middag ahah. Hoppas på att älskling kommer hit! Vilket jag tror:).

Vi hörs lite senare, puss


Du är mitt allt<3

   
              I                             LOVE                      YOU                           <3

-

Hejhej!
Sitter i skolan, har lunchrast. Vi åt världens äckligaste lunch. Så är lika hungrig som innan. Känner hur ögonen blir tröttare och tröttare. Om en halvtimme har jag prov,jippi! Not! Efter dte har vi typ klassråd. Chillpill.  Ska vid typ tjugo i börja plugga lite till, bara för att liksom.

Hoppas hoppas hoppas älsklingen kommer till mig ikväll! Hoppas verkligen. <3

Nus ska jag göra annat innan jag börjar plugga :)

Vi hörs puss


@skolan

Sitter i skolan, kan lite mer till provet nu. Dricker fortfarande cocacola för att hålla mig vaken^^

Vi hörs, pusss

Dags för skola..

Har ätit frukost, bestånde utav en bulle och massor utav cocacola (måste ha lite energi till skolan). Så nu sitter jag här, känner mig lite piggare för stunden. Längtar redan tills dagens slut. Sova!! Jag hoppas att älsklingen kommer hit, om han nu orkar och så. Jag hoppas iallafall. <3.

8.06 går bussen, som om typ 5 min måste jag gå. (07.57) Egentligen kan jag gå typ 8.04 och ändå hinna, men vill inte riskera att komma sent. Dom här bussarna är aldrig i tid, antingen för tidiga eller för sena. Så det blir så att jag varje morgon står ute och fryser i några min innan jag får stå ända till malla för att sedan kanske få en sittplats. Då kan jag ta upp mina stödanteckningar till rpovet och plugga i 10 min. Innan jag går igenom centrum upp till skolan, hämtar min dator och slår mig ner i soffan men dom andra brudarna antagligen haha. Eller vad vet jag? jag förklara bara en vanlig morgon för mig.

Men nej nu fick jag bråttom, ska hinna allt på två min. Får visa mitt snabba jag. Det är jag bra på. Wow.

HEJDÅ, PUSSSS!


27 november

Godmorgon.
Nu har jag varit uppe i 4 timmar redan. Jippie. Kul att gå till skolan idag. Provet kommer ju inte gå bättre nu. Jag behövde sova men men.. sånt är väl livet? Har inte vågat blunda.. usch.

Har inget mer att skriva just nu, har för mkt i huvudet, Hejdå

gråt dina tårar..

Tog ett varmt bad en stund ikväll, det var skönt, avslappnande och mysigt. Hahah tänkte på en sak när jag kollade på benet och såg mitt sår ännu en gång, att jag fick det i somras när vi krockade med moppen. Men det är typ inte ett ärr? ser inte ut så iallafall. Men de måste ju ha läkt. Aja har ju inte ont iaf. Kvällen har spenderats framför datorn chattandes med pysen och min kusin rasmus. Ska snart se på film och försöka somna utan ångest. Wish me luck?.

Imorgon är det skolan från 8.30 till 16.00. Endast chill dag typ. Först ea(eget arbete) då jag antagligen ska plugga till provet imorgon och redovisningen vi har på fredag.  Efter lunch har vi prov och sedan klasaråd. Chill iaf. Förutom provet som kommer gå åt helvete.
Imorgon kommer även kanske älskling hit, jag hoppas!

Skriver kanske mer innan jag stänger av datorn, vi får se!

Vi hörs iallafall, pussiluss


-

Halloj!
Skolan gick snabbt trots att jag hade tråkigt. Har vairt hemma ett bra tag nu. Har inte gjort något. Borde plugga har ju prov imorgon, kan ingenting. Men har ingen ork! Jga gör det senare! Och nu lyssnar jag på musik, hehe. SKitdåliglåt men jag bryr mig inte. Sitter här för mig själv och funderar, när jag helst vill göra något annat. Men men så är livet, Jävla äckel skitinlägg. Är inte på humör någonstans. Så ni vet. Men själv så vet jag hur kvällen kommer sluta. Så bra va? eller inte? Aja den som lever får se.

Vi hörs senare ikväll , pusshej

26 november

Hejhej:)
Åkte igår vid typ 2 till älsklingen, vi hade mys och så. Såg även någon harrypotter:) Idag struntade älsklingen i sin första lektion, så vid halv 12 typ åkte vi. Han gick av i sumpan och jag åkte till t-centralen. Och nu är jag i skolan. Började klockan 13 :). Slutar klockan 16, blir en chill dag. Sedan ska jag hem och fixa lite. Ingen träning för mig idag. Är sjukt förskyld. Skriver mer sen..


Pusshej!

25 november

Godmorgon!
Det är skönt att vara ledig idag hehe :). Idag ska jag städa rummet, gå ut med isidor(långpromenad), duscha och äta innan jag åker till älsklingen vid typ 15. Mysmys. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men men den som lever får se.

Så här ser mitt schema ut denna vecka:
Tisdag - Ledig
Onsdag - 13.00 - 16.00 ( tema)
Torsdag - 08.30 - 16.00 (Har prov på arbmlagen:| + ska till tandläkaren 11.15)
Fredag - 10.30 - 12.00  (redovisning)

Ganska chill :)

Nu har jag inget mer att skriva för tillfället!


Jag och lille dette :)

---

Jag känner mig otroligt dissad idag, utav många. Vad har jag gjort?

DETTE är ursööt!! Gud jag ville itne gå därifrån haha^^

Blev hämtad utav guran, väl där mötte vi flera från sofie's släkt och min. Vi gick in och fick kolla på den lille söta. Jag var den fjärde som höll han:O:D asså först utav släkten! de ni! Jag stog som fastklistrad brevid dette hehe.

Nu har jag inget mer att skriva hejdå.


SNÖHELVETE!

Hejhej!
Skolan idag gick snabbt, efter skolan mötte jag pox, vi drog till stinsen. Jag köpte en klänning, :). På sollentuna station fick jag vänta i typ 20 min på bussen. När den kmr så fasdtnar den i snön, så vi får byta buss i edsberg. Och självklart stannade den. Ivanliga fall tar det mig 15-20min hem men idag tog den 1 timme!!

Nu sitter jag här frusen, om typ en kvart/tjugo min så ska jag bli hämtad. Vi ska till BB och få se lillen :). Wihu.
Kanske kommer upp bilder, om jag får lägga ut!

Vi hörs ikväll, puss

faster!

NU ÄR JAG FASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Välkommen till världen lillen :)

-

Hejhej!
Sitter i skolan, vi har lunchrast. Slutar klockan 14.30. Nicenice. Efter det så ska jag nog hem, gå ut med hunden, äta och så innan jag drar till träningen, men ska köra balansträning idag hade jag tänkt. Om jag orkar ta mig ner till hallen i detta oväder. Höhöh. Har inget mer att skriva just nu!

24 november.

Godmorgon.
Somnade ganska tidigt igår :). Men vaknade typ varje timme inatt. Fick även sms om att Pierre och Sofie åkte in till BB igår :) Fast lillen är inte ute ännu( inte vad jag vet iallafall ). Men idag så lbir jag nog faster :D. Hihi. Och idag fyller även My år, grattis!

Nu sitter jag i skolan, blir nog en chill dag faktiskt. Slutar 14.30. Efter det blir det kanske stinsen, sen träning och efter det plugga^^. Eller så skiter jag i stinen idag haha.

Vi hörs senare, puss

21.10

Nu ska jag sova, har sjukt ont i huvudet, godnatt!

helgen

Förlåt ännu en gång :)!
I fredags åkte jag till älsklingen, vi myste, såg på tv och så. På lördagen fixade älskling en jättemysig frukost. Sedan var jag tvungen att åka, älsklingen följde med mig till rinkeby, väl i hallen så hade vi samling, vi mötte KTH IF, vi vann med 7-4. Men jag klev av i tredje och sista perioden, hade för ont! Efter matchen åkte jag,mamma,censie och pappa till kärrdal där vi åt middag. Gottgott. När vi var hemma så fixade jag lite. Sen kom älsklingen :)<3. jag duscahde och sedan såg vi på någon film, jag inte ville se. Men den var faktiskt bra. Vi somnade väldigt sent, typ runt 04.30. När vi vaknade ( typrunt 13) så gick vi ut i snön med min hund. Sedan åt vi frukost, kollade på tv och hade mys. Och nu har han åkt, för typ en halvtimme/timme sen. Saknar honom redan. Ikväll får jag sova själv:(. Nu ska jag kika runt lite på internet, så vi hörs senare.


jag älskar dig<3


förlåt

Oj såg just att jag inte skrivit på två dagar, fy skäms på mig!
Men hej iallafall.
Igår gick jag till skolan, och det var kul för engångskull. Jag börjar trivas! Efter skolan fick jag bråttom hem, duscha, äta och städa innan jag tog mig till älsklingen. Vi såg på någon film,hade mys och skojade. Höhö synd att jag inte är lika stark:(. Vi somnade sent dock. Hade svårt att sova men men försökte iaf. Imorse klev jag upp,gjorde mig i ordning och sedan myste vi lite innan jag var tvungen att säga hejdå och gå till tuben. Väl på t-centralen mötte jag min klass, vi åkte till stadshagen och gick till något ställe. Killen prata iaf om facket osv, jag sov halva tiden:/. Påväg till skolan så skynda vi oss så vi hann med tåget. Vi åt lunch och sedan samlade vi och sen slutade vi. så här är jag! Och nu ska jag sova i en halvtimme,sedan äta,duscha, packa innebandy saker och sedan gå ut med min hund. Efter det åker jag till älsklingen igen <3. Ska sova där, så skriver nog inge mer ikväll. Skriver kanske imorgonkväll( har match kl 17.15).


Vi hörs, ha de bra!
Pussss

.

Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen.
Men imorse vaknade jag med feber, så stannade hemma. Och idag har jag sovit,kollat på film och så. Senare ikväll följde jag med till min bror och firade honom. Hah jag ahde faktisdkt jätte kul där. Nu är jag hemma och väntar på sms ifrån mitt allt. <3 Jag vill inte sova ensam, kom! Jag saknar dig älskling<3


vi hörs puss

GRATTIS VÄRDLENS BÄSTA BROR!


-

Just nu sitter jag i min säng, med samma tankar som fick mig att gråta mig till sömns igår.

Till middag åt jag lax och potatis,asgott.
Sedan har jag suttit och kollat på film + hjälp mamma med tvätten.

Imorgon blir det skola, jag är grymt opepp och vill inte. Men mamma kommer att tvinga mig.
Imorgon fyller även min bror år, 28!
Imorgon ska jag även balansträna min fot(om jag hinner)!

Nu ska jag dricka lite coca lola, eller kall kille. haha. ( coca cola )

Vi hörs senare!

Puss

..

I´m Not You.

I´m Not She.

I´m Not Perfect.

I´m Just Me.


Jag lever.

godmorgon.
jag vaknade i natt och mådde jätte dåligt, så stannade hemma. Mår dåligt nu också. Jag har redan hunnit äta frukost och lunch haha. Ska snart se på film tror jag. Vi hörs, pusss


Jag finns alltid här för dig, glöm inte det! <3

hola

Hejhej!
Åkte till träningen iaf , jag och lilla maraboouu satt och kollade på hehe:) Sedan tog jag och syster bussen hem och nu har jag precis ätit och varit social med bror som kom hit. Men nu sitter han och mamma och pratar om något så fick inte störa haha.

Nu ska jag tänka lite och så haha pusss

-

Godeftermiddag.
Det gick ganska bra hos doktorn, fick kissa haha,ta blodprov sedan fick jag vänta, tills en doktor ropa upp mitt och mammas namn. Han lyssnade på mitt hjärta,tog puls och kände på magen. Det är troligtvis magkatarr så fick medicin jag skulle prova. Hoppas det funkar! Sedan kollade han(doktorn) på min fot, jag kan börja träna vanligt men även träna balans på foten:D yes! Men idag kan jag inte träna dock, är ju sjuk.

Nu ska jag göra annat, pusshej


You're the one thing, I can't get enough of <3


17 november

godmorgon
Igår åkte jag hem till älsklingen, han mötte mig vid tuben sen gick vi hem till honom. Väl hemma hos honom såg vi på tv, och sedan började jag må dåligt osv, så älskling tog hand om mig, som alltid <3. Vi (jag) låg och pratade länge. TIlls jag somnade haha. Imorse så vaknade jag och mådde fortfarande dåligt och älskling ocklså. Mamma hämtade mig och nu är jag hemma. Har tid på löwet klockan 11.10. Får väl se vad för sjuk ajg är typ.


Ser på film. Vi hörs puss

Idag ska dette komma ut, men tror det blir försenat :(

,

Hejhej.

Sedan Patrik åkte har jag bara tagit det lugnt, städat, duschat, varit ute på promenad och ätit. Så nu är jag snart klar för att åka till Patrik. Bussen går 17.03.

Så vi hörs imorgon puss(nås på mobilen om ni vill något)

VI SER DE SNÖAR VI SER DE SNÖAR(8) HAHA

DET SNÖAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33 MYS!

IINTE LITE DET SNÖAR HELLER :D

16 november

Hejhej!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat något men men sånt händer;).
I fredags åkte jag till älsklingen, vi myste, såg på tv och spelade fifa hehe. Sedan somnade vi. På lördagen åt vi frukost, myste och så innan jag var tvungen att gå till tuben. Där mötte jag tg, vi tog oss till sollentuna där vi blev hämtade. I full fart åkte vi mot åkersberga. Mitt lag hade match, jag var sur, jag ville spela när jag väl kom dit, men min fot stoppar mig. Så satt och skötte skottstatistiken, vi torska tyvärr med 7-2. Ingen var sig själva idag typ. Märktes mycket. Men men. Vi åkte hem igen och väl hemma städade jag, duschade, och gick ut med isidor. Sedan åt jagmiddag vid 20.45 haah. Och vid 21.30 kom älsklingen hit! Vi såg en film jag gillar väldigt myycket,den heter något på f, (Petra hjälp? Den vi såg i norrtälje som var så bra), sedan myste vi innan vi somnade. Imorse vaknade jag och älskling, så han fick skynda sig, hans föräldrar hämtade honom. Så nu är dom på IKEA och jag sitter här i min säng, dricker cocacola haha.

Juste imorgon ska ju lilla dette komma ut, men det kan ju bli försenat. Men hoppas inte:D VIll bli faster nu!

Vi hörs senare, puss

jag lever

Hejhej.

JAG LEVER!
Det gick bra hos tandis idag. Min nya tandläkare var jätte snäll. Har bokat upp några tider redan. Skönt att få allt klart innan det börjar kosta liksom. Nästa tid är 27 november och jag är inte nervös! Idag fick jag lite mer lustgas så jag hörde knappt vad dom sa haha. Var helt borta.

Nu sitter jag här med bedövning i halva ansiktet. Tycker att det ska släppa så jag kan äta. Sedan tar jag en promenad med min hund, så har jag det gjort.

Ikväll så ska jag åka till älsklingen min. Blir mys, har inte träffas sen i onsdags morse.:(-

Imorgon så har jag match, tror dock inte att jag kan spela men vi möter åkersberga.

Nu ska jag göra annat, puss


TANDLÄKARSKRÄCK!!!!!!!!

Godmorgon!
Nu sitter jag här i mjukisbyxorna och en tjocktröja.
Börjar blir hungrig men får ju inte äta nejnej inte ens dricka!
Kanske lika bra så att jag inte blir kissnödig haha.
Jag känner hur paniken kryper fram. Usch jag ryser.
Jag vill inte till tandis. Alla som känner mig vet min skräck.
Så efteråt kommer jag att vara stolt och kunna äta normalt igen haha.
Min buss går 9.31. Är framme 9.49 och är väl hos tandis 9.55.
USCH NERVÖS SOM FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Håll tummarna, så skriver jag senare!

Pusss

-


mmh

Svar på Patrk's kommentarer.
1. På typ allt.
2. Ehm vilken var det nu igen, juste rånarna. (igen)

Hejhej nu är det snart läggdags. Nej jag driver jag ska inte sova. Men snart måste jag äta lite. För imorgon när jag vaknar så får jag inte äta. ( får inte äta på 4timmar innan tandis ). Pallar inte vara jätte hungrig då. Jag är sjukt nervös haha(A).

Snart är det den femte december, då pox fyller år , haha jag och sofia planerar :).

Jag tänkte också börja handla julklappar snart!

Men vi hörs innan jag lägger mig, pussar!

dah

Hej!
Dagen har bestått utav, sova,titta film och äta haha. Jag är ganska trött faktiskt. Har sjukt ont i nacken, får be Patrik snällt imorgon höhöhöhö (A). Ja det verkar som om jag kan åka till älsklingen imorgon. Mår inte så jätte dåligt just nu. Så jag håller tummarna. Imorgon blir det ingen skola för min del, YES! Men det är så här att klockan tio så ska jag till äckliga tandis. Jag är jätte nervös och vill banga, men kan inte!! Jag dör typ. Har en sån tandläkar skräck. Men men får ju iallafall lustgas, så blir lite lugnare. Men jag har fått ny tandläkare, usch. Gör mig mer nervös haha. Men ah jag slipper skolan för att jag ska vara hos tandis 10 och vi slutar 12. hoohoo! BAJSA! ÅH JAG VILL INET DIT! Men men ska vara stark och klara det. Nej nu ska jag nog se en film , undra vilken. Jag skriver senare, pusss

har tråkigt så haha


no comments

Vad irriterad jag är!

13 november- grattis elina!

Godmorgon.
Är sjuk, så stannar hemma idag. Keso och mamma är också sjuka. Typiskt haha. Men imorgon SKA jag vara frisk, skiter i om jag är sjuk!!!! Jag ska hem till älsklingen<3.

Ni kommer bli uppdaterade under dagen.

Pusss

@#¤%

HEJ JAG ÄR GRYMT ARG FYFAN!
Så förlåt om jag är typ irreterad på allt just nu.

Iaf vid 6 kom jennie till hallen så vi hade kul som vanligt. Sedan var det match. Jag,my och antonia satt i sekket. Haha det var kul iallafall. matchen slutade 6-6. Mer tänker jag inte säga. Är för arg.

Nu sitter jag i min säng och blev just argare för att MIN MSN inte funkar. Och har ont i magen. BLÄÄÄ.

ÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hejdå.

HEMMA

HEJ!
Precis när jag skrivit förra inläggrt så sa läraren att vi fick sluta. Så jag var i skolan i ca 1,5 timme och jag satt vid datorn den tiden hahahahah.


hemma nu, ska äta lite gott och sedan se på film

Vi hörs puss

@ skolan

Sitter i skolan och det ryktas att vi kommer få sluta tidigare, i hope!
Nej nu ska jag göra annat på dator medans jag lyssnar på musik och drömmer vidare.

Vi hörs pusshej


,

Nu ska jag klä på mig och sedan ta mig till bussen. Vi hörs antingen i skolan eller när jag kommit hem igen, puss

hehe

Hejhej!
Nu har jag både sovit, ätit och varit lite social med systern min. Om en timme så går jag ner till bussen. Har två lektioner idag, vilket som är väldigt skönt. Ena ralektionen " tema fallbeskrivning " och sedan kunskapstorget. Hoppas på att det går rätt så fort.

Imorgon så har jag bara en lektion fast från 08-30-16.00( självklart får vi rast osv).
Fredag så har vi redovisning, men klockan halv 10 så måste jag gå till tandis. Och eftersom vi slutar 12 så behöver jag inte gå tillbaka :D. Men nu kom jag på att min grupp har drama först. Och det har ju jag inte. Så måste snacka med åsa imorgon om det. Ska jag vara där iallafall?.

I min skola så har vi olika teman varje vecka. Vilket är ganska skönt. För det blir itne jätte lång tråkigt.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, fast jag skriver hejdå innan jag går!

Pusss

12 november

godmorgon, har varit vaken sen typ 6. Och vid 7 åkte älsklingen :( Så nu ligger jag här ensam i min säng:( Saknar redan dig! Själv börjar jag ett, ska sova ett tag till när jag fått sms utav älskling och vet att han är framme hehe. Efter skolan kanske jag ska fika med poox, beror på om hon är frisk. Annars får vi ta det en annan dag. POX, fick just ditt sms. Synd :( Men mår du bättre och så så kan du ju smsa, jag slutar 4! <3 Sedan ikväll så har mitt lag match, men jag ska bara titta på. Min fot är ju fortfarande svullen och gör ont.

Men vi hörs, puss

ohja

Hejhej.
Kom hem runt fyra, då ajg somnade haha. Sedan gick jag ut med min hund och tog ett varmt bad. Så nu ska jag klä på mig. hoppas på att middagen är klar snart, inte för att jag tror det tyvärr. Ikväll kommer Patrik hit, yees! <3


Vi hörs senare, pusss

surärman

Hola!
Sitter i skolan, typ 1 timme kvar. Det är värsta kallabaliken(stavas?) i klassen just nu. Gaah så töntigt hahahaha. Ehm vi hörs senare, måste hänga med om vad som händer nuhuuu!!


Vi hörs, puss

11/11 @skolan

Hejhej.
Hann aldrig skriva imorse, vaknade tio min innan bussen gick, men hann iaf med bussen:)  Idag hade vi redovisning. Vi var i våra basgrupper och tävlade. Min grupp vann, trots att ingen pluggat :D Nu är det bara 25 min kvar på lunchrasten. Slutar antagligen vid 4, :( Då ska jag hem och duscha. Jag hann ju aldrig det imorse. Sedan kanske Patrik kommer till mig, HOPPAS!

Vi hörs, pussss

hemma igen!

Jag mötte jennie, vi gick till um, som var stängt, attans. Sedan gick vi till ica, köpte lussekatter,barnmat och varm choklad men haha jag höll i en salva, så jag ba lukta jennie. Så råka hon trycka ut lite och gav tillbaks den, men jag tappa den på jennies nya jacka hahaha nu ser det ut som hosthost.. Sedan på träningen så ah kolla jag sedan prata jag lite med jennie. Förlåt om jag inte var det bästa stödet :/ <3. Sedan gick vi till mötet, då det blev röstning, och ja vi ska byta namn :). Sorgligt men superbra. Nu har jag ätit donkenmat och sitter i sängen.

Juste, idag fick Rikard Norling sparken. Asdåligt. Det är hemskt. Vi vill ha Norling kvar!
kalmar vann sm-guld och idag så står det mer om AIK än kalmar, höhö. AIK är större!

Imorgon så hoppas jag att älskling kommer hit, eftersom jag inte fick åka till honom.

Lateeer, pussss

.-d.

Hejhej!
Jag var busig, gick lite innan haha för att hinna med bussen. När jag satt på bussen och lyssnar på musik så sätter sig marcus.n brevid, har fan inte sätt han sen i somras. Men men så vi snacka, sen när jag gick av edsbacka så höll jag på att gå av haha. Nu har jag varit hemma ett tag, typ 2 timmar. Ska nog ta bussen snart ner till hallen och kika på träningen osv....

Vi hörs ikväll. Pussss

-

hola!
Sitter i skolan, har lunchrast. Slutar ganska tidigt idag typ.

Jag har fortfarande andningssvårigheter och hjärtat slår fort. Sjukt jobbigt och vet inte om jag orkar vara kvar så länge till.
Men ska försöka iallafall.

Efter skolan är det träning(ska inte vara med, för att jag har en ledbandsskada. Sen efter det är det möte. Ska rösta för namnbyte i klubben, lätt.

Men nu orkar jag inte skriva mer, fingarna tycker det är jobbigt.

Vi hörs puss

@ skolan

Godmorgon!
Gick upp tjugo kvart i 8 :) bussen gick 6 över 8. Sov inge bra. Inga mardrömmar men jobbiga drömma, som man ändå mår dåligt utav. Nu sitter jag i skolan, mår asdåligt. Trött, huvudvärk, yr och svårt och andas. Bajs. Och vi har matte, jag har betyg i matte men måpste ändå räkna för min egen skull, pga vi har teman. Assur är jag. Aja är på dåligt humör, någon som vill muntra upp mig? smsa!

 Vi hörs pussss

nattii

Hejhej igen.
Egentligen borde jag sova nu, men jag vill inte. Läskigt att sova ensam. Mardrömmarna kryper fram. Jag vill inte alls till skolan imorgon. Usch,fy och blä.

Jag vet inte varför tårarna bränner bakom ögonlocken just nu, jag har ingen aning faktiskt.:S

Men jag skriver inget mer ikväll. Vi hörs imorgon bitti, puss<3

!

juste jag glömde skriva att fotbolls allsvenskan är slut. och därmed är AIK bäst i stockholm hihi :)(A)<3

hehe

Hejhej!
När bror och sofie kom hit så åt vi. Gottgott. EFter det har jag och älskling myst. Och vid 20.33 åkte han hem. Usch ensamt och kallt nu. :(. <3. Nu sitter jag här och tar det lugnt bara. Imorgon  är dte skola igen, usch depp! Ska försöka kolla min fot i veckan också. Sedan ta en fika med pox :) och vara med älsklingen såklart.
´Skriver sen, puss

1628

Tjotjo.
Idag har och Patrik varit i stinsen med min mamma och pappa. Vi kollade på jacka och skor till mig, tyvärr hittade jag inte något. Sedan åkte vi till ica maxi och handlade mat. När vi kom hem gick jag och Patrik direkt ut med Isidor. Och nu sitter vi här i min säng och myser. Snart ska vi äta. :).

Heja AIK som just nu leder med 2-0 mot gais :D

Vi hörs puss


9 november

Godmorgon.
Har varit vaken till och från sen 8.30. men nu så ligger jag i sängen med bärbara. Älsklingen sover. Söt! Idag är det farsdag såikväll kommer bror och sofie hit. Blir middag osv. Sedan ska jag bara ta det lugnt. Vi hörs. puss


8 nov

Hejhej!
Igår åkte jag somsagt till älskling, vi hade det mys, spelade fifa och kollade på tv. Och vet ni? jag drömde inget läskigt(A). Måste faktskt säga att det var älsklingen som gjorde att jag inte drömde mardrömmar. Han låg och höll om mig, han pratade tills jag antagligen somnade, han bara var där. <3. Imorse vaknade vi vid 11. Åt frukost och sedan såg på tv, osv. Sen när älsklingen gjort sig klar så åkte vi till kista, där jag blev hämtad utav mamma och älskling gick till sin mormor och morfar. Väl hemma duschade jag. Sedan åkte jag och syster ner till innebandyhallen där mamma och pappa var. vi såg på Töjnan-Kista och matchen slutade med 11-2. Sedan åkte jag,syster,mamma,pappa,bror och hans fru till krutan där vi åt middag. Mysmys. Och nu är jag hemma igen. Om ca en halvtimme kommer älskling hit, hiihi. <3
Jag älskar dig!
Så nu orkar jag inte skriva mer, pussar. 

ha en trevlig kväll

Hejhej!
Nu har jag ätit, ska kolla sl och sedan åka till min älskling <3.
Nås på mobilen gott folk, pusss

lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove


<3

7 november @ skolan

Hejhej!
Sitter i soffan i skolan nu, har pluggat och så till provet jag har sen. Men inget fastnar, tyvärr. Vi får helt enkelt se hur det blir senare. Hoppas på att dte blir lite bättre. Mina ögon håller på att stängas igen, mardrömmar gör mig tröttare än vanligt. Fyfan vad äckligt med det. Det är inte kul att vakna gråtandes eller skrikandes typ. Bajsa. GAAH jag hatar det.
Efter skolan så ska jag hem och fixa lite grejer osv, ikväll åker jag till min älskling, var länge sen vi sågs nu(2dygn) men ändå. Ska sova där, så kommer nog sova tryggt utan mardrömmar hoppas jag.

Har inte så mycket mer att skriva just nu, vi hörs pussiluss


hejhejdå

godmorgon, har precis duschat, jag försov mig, fast hinner itid ändå. Men jag är stressad. Och jag har svarta påsar under ögonen, drömde hemskt i natt också. Hinner inte skriva mer, pussss

årets skolfoto -.-


SÄmst som vanligt på årets skolfoto hahahaha jag kan bara skratta.(ensamfotot)

Klassfotot, anledningen till att jag klippte ut mig själv är pga jag vet inte om jag får visa dom andra hehe.


6 november

tjingeling :)
Vaknade halv sju utav att jag var så kallsvettig, mådde inte alls bra. Så stannade hemma. Så nu ligger jag i min säng, och mår fortfarande dåligt. Orkar inte skriva mer, puss

jahaja

HEJ!
Jag är skitsur, bajsa. Dommarn sög, jag gjorde mål men det dömdes bort. Domarn dömde fel. Domarn förstörde matchen. Vissa slarva ovanligt mycket. Osv jag kan fortsätta hela natten. Och en tjej i laget ljuger och tror att hon är bäst haha, gumman alla fattar ändå. Men nu kom mitt beslut, jag ska vila tills min fot inte gör ont och är svullen längre. Vid 6 träffade jag bubb, vi snacka osv, hade kul som vanligt. Sen började matchen som ja ni vet allt om. Vi förlora orättvist med 2-8. Vi släppte in 5 mål i sista. ÅÅÅh jag vill slå någon frivillig?. Jag är sur,grymt.

Positiva saker idag:
Jag fick vakna upp brevid världensbästa. <3
Jag fick träffa min bästa vän bubb <3
Jag hade kul på lunchrasten.
Pysen har skaffat comviq.

Till min pojke; Nu ville jag bara skriva att jag hoppas att min älskling blir frisk snart. Jag älskar dig. <3
Till min b'än; Allt ordnar sig, Jag lovar. A and F, ily <3.
Till mina nära och kära; Förlåt för att jag inte alltid är den ni önskar.

Vi hörs later, puss

@ fkn skolan

hej igne, nu har jag ätit lunch och så. Vi skratta hela lunchen haaha. Vet inte vad vi ska göra nu(läs om tio min). Hoppas på inget hehehehehehehhe. (A) Men det kan ju jag glömma! Varför skriver jag detta inlägg? haha har ingenting att skriva om. Så vihörs senare, pössss

5 november.

Hejhej.
Igår mötte jag Patrik i kista, Sedan åkte vi hem till honom och hade mys innan vi somnade tätt intill varandra. Imorse vaknade vi, jag gjorde i ordning mig och sa hejdå till älsklingen som är sjuk:( krya <3. Jag ville jätte gärna ligga kvar där hela dagen. Men skolan förstör. När jag väntar på tuben smsar Patrik och säger att han la ner sin mössa i min väska så jag inte skulle frysa, väldigt gulligt :). Väl i skolan så kände jag mig också sjuk. Än så länge så har jag svarat på 11 långa frågor och massor utav matte uppg. Jag orkar inte mer. Klockan tre blir jag hämtat, ska med mamma till sjukhuset och hälsa på guran, han har fått proppar i lungorna:/. Efter det åker jag hem och äter, byter om och sedan ner till hallen. Vi möter bollstanäs, hoppas på vinst. Och JENNIE, du måste spela!. Och om en månad fyller pox år. Måste börja planera här. Sofia ring mig!
Nej nu orkar jag inte skriva mer, puss


snabbt inlägg

Hemma. Kom hem vid kvart över fyra. Gick direkt ut med min hund. Sedan fixat och så. Åt precis. Nu måpste jag fixa massor igen. 17.54 tar jag bussen till kista och möter Patrik där. Hörs imorgon.<3

@skolan

Godmórgon, hann aldrig skriva imorse innan skolan. Hehe(A) förlåt mig;) Sitter i skolan nu med några tjejer, vi har fikarast. Sedan ska vi fortsätta att jobba med urinorganen och sen lära oss att ta blodtryck m.m.. Imorse hade vi massage, ganska nice. Jag tror att jag slutar skolan runt fyra. Då ska jag hem somsagt och sedan till älsklingen.

vi hörs, pusss

nattii

godnatt bloggeen :)
Imorgon börjar jag 08.30, så ska gå upp 7. Hoppas dagen går fort förfan. Sen ska jag hem och fixa lite, efter det åker jag till min älskling och sover där.

Vi hörs imorgon, puss

<3

Ni måste läsa min bubbs blogg, http://blackcrap.blogg.se/2008/november/g-u-s-e-l-i-n-a-b-v-a-n.html

Jag blev rörd, börja gråta.
Jag älskar dig min bubb.
A and F , I promise. <3


Dam/dj

Hejsan alla.
Åkte till centrum och mötte jennie. Vi gick till ica och handlade. Sedan ner till hallen. Måste säga att jag var otroligt depp innan. Känns som om jag gör alla ledsna. Vi hade även spelarmöte idag. Ganska bra. Men gud vad jag hatar en i laget, fyfan. Men iaf så nu sitter jag i spelarrådet. Haha. Och så. Vår taktik till på onsdag är bäst. Hahahah hur sk ajga klara?
Nu sitter jag här och äter. Blev depp när jag kom hem igen, sug.

så hejdå.

randigt idag?;)


Randig dag? halvt påklädd^^ ser tjock ut men aja

helt påklädd haha

heheheeheh älsklings finfina mössaaa

hemmaigen

Hemma ifrån skolan nu. Dagen gick väl bra och ganska fort. Lyssnade på musik osv. Haha jag förstår inte hur jag kan ha mina ena långkalsonger, hallå storlek 148! XDD asså barn! XD hahahaha. Kommer bilder senare, pusshejs

fixat och klart

Hejhej.
Nu har jag klätt på mig, det blev jeans,långkalsonger, sockor(A), tröja ifrån gina och min svarta tjocktröja från hm. Har även ätit lite frukost. Så hinner sitta här i typ kvart, sen ska jag borsta tänderna och gå till bussen. Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan. Men men..


3 november

Godmorgon, idag är det en ny vecka(A).
Sov inte mycket inatt, svårt för att somna och vaknade tittsomtätt hela natten. Askul eller inte.
Nu sitter dom flesta utav mina klasskompisar på lektion. Men eftersom jag redan haft matte A så böjar jag halv elva. Det är nice. Skulle gått upp vid åtta men gick upp tjugo över åtta istället. Har redan hunnit duschat och insett, varför gå upp två timmar innan jag ska åka? Onödigt. Så om en och en halvtimme sitter jag på bussen till skolan. Ikväll har jag träning och obligatoriskt möte. Kommer inte hinna med någonting mer idag. Känns kul. Verkligen.

Grattis fellan.

Vi hörs kanske innan jag drar till skolan. Pusss

..

jag funderar seriöst på att lägga ner min blogg.

..

Jag låter tårarna tala för dig själv, fråga inte.

nattinatti

Godkväll.
När älskling kom hit så åt vi och sen hade vi mys. Vid 21.33 hoppa han på bussen. Så nu är jag ensam :(. Jag saknar honom redan. Men nu ska jag vara social på msn, älskling logga just in hihi. Så ska chatta med honom och pysen nu.

godnatt, puss


sista dagen på lovet, depp

hej igen!
Kommer inte hinna säga hejdå till min kompis. Men dte skiter jag i just nu. Inte mitt fel. Efter matchen kommer Patrik hit och hämtar lite saker. Han kan inte sova här :(. Imorgon är det skola igen, usch jag vill inte. Men men. Har prov på fredag också, fan. Bara börja läsa. Vi hörs, puss


2 november

Hejhej.
Igår åkte jag lite senare, men vi såg på låt den rätte komma in. Den var inte så bra. Boken är så mycekt bättre. Efter det tog vi fel buss haha så vi hamnade i jakobsberg. ASKALLT! Fick iallafall se Patriks gamla skola hihi. Sen kom pappa och hämtade oss. Väl hemma kommer jag inte ihåg vad vi gjorde:O. Men iallafall han åkte ifrån mig för typ en timme sen :(. Idag är det AIK's sista hemma match och jag kan inte gå. Fyfan. Mår fördåligt för att stå ute och frysa. Fårväl se vad jag ska göra nu, antagligen säga hejdå till en kompis. Men aja, vi hörs puss


hehe

Hej :)
När det var en halvtimme kvar tills matchen skulle börja så fick jag åka hem och hämta matchkläder. Dom  var kort om folk och jag var tvungen att spela. Spelade 10 första sen så gick jag av. Men i mitten av andra började jag spela igen. Tills matchen var slut. Tyvärr förlora vi med 3-4. Fast jag gjorde en ass iaf :). Efter matchen åkte vi till mormor,morfars och farfars grav. Nu har jag duschat, ätit och fixat. Om 45 min drar jag till kista. Vi hörs puss

1 november

Godmorgon.
Ska snart hoppa in i badet och sedan käka frulle. Ska iväg snart och kolla på match. Efter det måste jag hem en snabbis innan jag drar till kista och möter Patrik. Vi hörs, puss

Det är bara 16 dagar tills jag blir faster. Kanske blir mer eller mindre också. Det vet man aldrig. Men jag längtar!

RSS 2.0