hehe

Idag har jag kollat på massor utav filmer osv.
Fått en bh, tröja och en sak till sängen hihih.
Nu har jag inget mer att skriva at the moment, puss


tihihih

hahaha jag trodde att dte var första november idag :$ PINSAMT!
aja :) puss

1 november.

Heej!
Uppdaterade inget igår. Mådde inte bra.
Idag ska jag inte göra mycket, mår inte bra idag heller.. :/
Imorgon är det en speciell dag. Ska på bio med älsklingen då :).

Nu äter jag frukost och ser på fucking åmål, as länge sen jag såg den! ;D

Vi hörs, pusss

deppdeppdepp

uppmuntra mig? någon? mobil?

:/

jag vet exakt vad jag vill blogga om just nu, men jag kan inte.

..

Hejhej. Idag har jag inte gjort mycket alls, fixat låtar på ipoden,städatrummet,sovit,varit ute med hunden och duschat. Åt precis middag. Gottgott. Jag mår inte så bra. Ville helst ha älsklingen här. Men men. Sånt är livet. Nu ska jag se film och bädda ner mig typ. Och eftersom min msn är cp så nås jag på mobilen!

later, pusss

hej på er.


29 oktober

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har verkligen inte haft tid.
Imåndagskväll mötte jag, Patrik och hans mamma. AIK vann med 2-1 :). EFter det åkte vi hem. Jag och älskling hade mysmysmysmysmys. Sedan somnade vi. PÅ tisdagsmorgonen åkte vi buss till kistavägen där vi skiljdes åt. Jag,pox,sl,sofia och jocke skulle till tom tit(s?). Men eftersom tågen var över en timmes försenade och allt var kaos. Tågen gick bara till solna. Så vi gick i spöregnet till tuben.. vi tog oss till centrealen där funkad einte heller tågen. Så vi åkte till kista och fikade,snackade och kollade kläder. Sedan åkte vi till sollentuna och alla åkte hem till sig. Väl hemma mådde jag jätte dåligt så jag somnade. Sedan åt jag, och tog en alvedon..gick ner till bussen och åkte till någonväg där jag mötte älsklingen. Så åkte vi hem till honom. Jag var osocial hela kvällen nästan. Mådde jätte dåligt. :(. Imorse när vi vaknade så fixade vi oss. Tog bussen till kistavägen och skiljdes åt :(. Miss you <3. SÅ nu är jag hemma ensam.
 pox sl sofia jocke :)
 sl jocke jag varm choklad
 till min älskling 



vi hörs :) puss


..

Heej
Gick upp vid halv tio eller halv elva kommer inte riktigt ihåg. Har inte gjort något speciellt sen dess, bara gått ut emd hunden och så. Ikväll ska jag, Patrik och hans mamma gå på AIK-örebro sen ska jag sova hos Patrik :) Blir att gå upp tidigt imorgon eftersom han jobbar men iaf mys <3.

later, pusss

godmorgon


ihihihih

bubb, vänner livet ut, ily <3

ena bubb blev ledsen :(

´guselina , säger:

hahaahahahaah min blogg

JENNIE säger:

HAHAHA

JENNIE säger:

´guselina , säger:

hahahahah

JENNIE säger:

asså du vill verkligen att alla i hela världen ska veta att jag är dumihuvet?

JENNIE säger:

att alla dina kompisar ska övertala dig att lämna mig för jag är dumihuvet och lalala

´guselina , säger:

hahahahahahahahahahaahahahhaah

JENNIE säger:

DET ÄR SÅ VIIIISST?


en helt vanlig konversation mellan bubbarna :)

JENNIE säger:

du är för liten för sånt där

´guselina , säger:

äldre än dig

JENNIE säger:

skriftligt jaaa.. men inte i hjärnan

´guselina , säger:

ahahaha du är blond!, det säger allt gumman!

JENNIE säger:

fuckyou bitch

´guselina , säger:

fuck your self

JENNIE säger:

varje natt

´guselina , säger:

olalalaa

JENNIE säger:

ÄGD

JENNIE säger:

LALALA

´guselina , säger:

x)

JENNIE säger:

jag kom på värsta rimsaken idag men glömt den nu :'D

JENNIE säger:

´guselina , säger:

hahahahahahah jobbigt att vara blondin

JENNIE säger:

asså..

JENNIE säger:

nästa gång jag serey!

JENNIE säger:

jag lovar jag ska kutta dig

´guselina , säger:

cutta**XD

´guselina , säger:

hahahahahaahaha

JENNIE säger:

jag hämtar mina kusiner!!

JENNIE säger:

NEJ

JENNIE säger:

KUTTA!!

´guselina , säger:

idiot

JENNIE säger:

DET STAVAS KUTTA

JENNIE säger:

(insåg just.. cut.. cutta)

´guselina , säger:

hahahah blondie


lite snabbt om dagen

När Patrik kom hit igår hade vi mys, somnade ganska sent. Och imorse gick vi upp klockan 11 typ och hade mys. Sedan blev han hämtad. Vid 13.25 gick ajg till min buss. Glömde kortet hemma så sprang hem och sen till bussen. Väl i kista mötte jag bubb, vi gick runt och shoppa och hade trevligt :) Tack <33 Jag köpte 1 bh och 2 par trosor. Jag har även ätit kebabpizza, gött. Klockan 18 ska jag se på filmen " mitt liv som popstjärna " men syrran. BTW HAR FÅTT NY IPOD IDAG;D.

Jag bloggade för att pox ville det hehe.

Vi hörs senare, puss

<3

hejhej :)
Nu sitter jag och keso i vardagsrummet och kollar på sing a long :)!
Patrik kommer om 1.5 timme typ, läängtar. Sov sällis <3
Imorgon ska jag och bubb till kista hihi :)

Vi hörs pussiluss

blää

Vi förlorade emot vallentuna med (8-3) tror jag. JAG GJORDE MÅL ;D (från halva plan haha). Vi var inge bra. Vi var inte många dj spelare, vi lånade upp 94or( så gott dom kunde ). Men dom som förstörde matchen var ju ena dommaren(S). Asså gud vad jag lacka. Jag var riktigt arg så jag snacka med honom efter matchen haha. Vi snackar på bänken, min pappa säger ba han kan säga till oss att inte spela fult men inte dom att sluta slå på tg(vår målvakt). Då började ena domaren snacka med pappa. OCh pappa bara okej typ. Så fick han utvisning hahahaaha. Domaren blev ställd så han gav oss utvisning. Sedan hände massor utav mer saker pga domaren, och jag orkar inte förklara. Bajs. Sen efter matchen åkte jag,jennie,keso och min bror till bk i lapplandsväsby hehe sen åkte jag till hallen, där jag fick sällis utav min barndomskompis erik haha. Sedan åkte jag,mamma och pappa hem. Jag tog ett varmtbad :) Nu ligger jag i sängen och jag har på mig älsklingen tröja hihi <3. Jag saknar dig :(.

Skriver senare, puss

hiihih

hej :)
Har varit vaken sedan kvart i 8. Vid halv 9 så blev Patrik hämtad. Han ska till landet. Så nu ligger jag här ensam i min stora säng. Luktar iaf Patrik :).
Igår så kom Patrik vid typ 20.30 eller något. Vi hade inte träffas sedan i tisdagsmorse. Jobbigt. Kvällen var underbar <3.
Jag älskar dig <3

Sex and the city är grym! jag typ dör!

Enda nackdelen igår var att Igår jag skulle ta någon tuggtablett till min magkatarr, men jag kunde inte. Fyfan spydde nästan. Sedan så stukade jag foten igen!! Men känns bättre nu.

Vi möter Vallentuna idag, vi ska krossa. Jag ska försöka trots min svullna blåa fot.( Tejp finns ju ;) ). Men gör det ont går jag av.


Väldigt sladdrigt inlägg men jag orkar inte fixa ahaha.
Frukost nu, vi hörs pussiluss <3

hehe

Är hemma :)
Höstfikat i skolan var väl helt okej. Sedan gick jag till hm och kollade. Tog 14.30 bussen hem, kollade posten jag fått. Sedan direkt ut med min gullhund. Har ätit tacos och pratat med älsklingen i telefon också. Ikväll kommer han hit, vi ska se på sex and the city haha <3. Nej nu har jag inget att skriva just nu.

JAG VILL NOG SPELA I MORGON.. Men kan inte :(
kanske tejpar o provar
vi hörs puss

@ skolan

Godmorgon :)
Jag försov mig men kom ändå i tid, stolt!
När vi kom till skolan fick vi veta hur provet skulle gå till, vi skulle jobba i samma par som igår(alltså 2-2). Sedan skulle vi skriva en fallbeskrivning + tre frågor. Asså skriva en situation. Det var var del A. Del B har vi efter rasten (klockan 10.30). Då ska vi (jag och Fadhila) få en annans fallbeskrivning och svara på frågorna. Hehe lätt som en plätt! Sen efter lunch ska vi ha höstfika. Sen ska jag till centrum och efter det hem och fixa ltie stuff.

Men nu ska jag vara social, hehe.
Btw, Grattis Elisa och Rosanna på er 17årsdag. Och grattis Zeth på dig 15 årsdag(?). Haha :)
Vi hörs puss!!

Läängtar tills kväll då får jag träffa min älskling <3


nattiii

Nu är det snart sovdags :( bläää

godnatt, puss

shuluululu

Hej:)
När jag gick av bussen så sa jag hej till min lillasyster, våra bussar kom samtidigt. Vi går hem och pluggar järnet. Sen kom mamma och pappa hem så vi åt tacos. MUMS. Sedan nu sitter jag här:) Pappa ser på tv. Syster ser på tv och mamma tvättar hehe. Imorgon är det fredag, längtar tills på kvällen. Då Patrik kommer hit. Vi har inte träffats sen tisdags morse, :(. Sedan får jag träffa bubb i morgon(?) :D. Vet ni? Jag känner att mitt prov kommer gå hyffsat bra imorgon:). Vi får även sluta tidigarse så Åsa. Yeah!. Men nu har jag inge mer att skriva för tillfälle. Vi hörs puss :)

<3

Can't smile without you


hahahaah

Jag tycker ellinor är rolig, såhär beskrev hon mig ;D hahahahah x) <33



:) <3

@skolan igen

Har lunch, lunchen var helt okej. Sen gick jag till skolan och satte mig här. Men jag somnade(A) haha har märken i pannan nu, pinsamt. Men jag bryr mig inte. Jag orkar inte. Jag vill hem.  Slutar om tre timmar, TRE!!!!!!! Hur ska jag klara mig? Har snart redovisning. Kommer nog gå sådär. Har gjort som man skulle. Men orka att alla i hela klassen ska redovisa samma sak fast med egna ord(?).

Vi hörs senare, puss

@skolan

Hej :)
Sitter i skolan nu. Har fått min dator nr 2. Hihi. Har gjort klart mina uppg för idag tpy. Haha. Imorgon skulle jag haft två prov ju. Men hon flytta fram mitt ena :). Så har bara ett wihu.

Vi hörs senare :) Puss


No ones gonna love me when Im gone

Godmorgon.
Vaknade nyss så sitter och chattar med lite people. Men ska snart klä på mig och äta frukost. Har värsta ont i halsen men det gå över. Går från 8.30 till 16.00 idag :( Kommer dö! Efter skolan ska jag plugga järnet. Damp. Har ett eller två prov i morgon, vet inte riktigt :/. Eller ett vet jag ju! Nej nu ska jag fixa mig, hörs puss


..


förlåt för allt.


däämp

Jag skrev värsta långa inlägget om mina tankar osv.
Men jag raderade det. Kändes som om alla inte hade med det att göra.
Jag sparade det i ett dokument istället, så jag kan skriva av mig lite.
Nu ska jag se på någon rolig film..

hejdå

Ps. Jag vill vara perfekt. Kunna allt och göra allt rätt. Jag vill vara den som får folk att förstå.


sjuk

Hej.
Jag fick inte ner någon frukost i morse. Knappt dricka. Blää. Eftersom mamma började halv tolv så pratade vi och jag fick vara hemma. TACK! Jag är helt slut i kroppen, mitt hjärta slår fort så fort jag anstränger mig lite. Jag har ont i magen. Jag mår illa. Men jag måste gå till skolan imorgon. Så ni sitter jag i köket med min laptop och äter lite smått. Jag kom just på att jag äter en av mina favorträtter haha.

Nu håller jag tummarna. Jag vill att Patrik ska logga in på msn. hihi..


Vi hörs , puss<3

eheh

Godmorgon :)
Har varit vaken i en halvtimme nu.
Mår så jävla illa :(
Ska försöka äta frukost snart.
Sen skola klockan 13.

Vi hörs, puss

..

Godkväll:)
Åt kyckling och potatis till middag. Det var väl sådär. Efter det har jag legat i sängen och kollat på film. Klockan nio satt jag och keso bänkade framför tvn och såg DH. Nu har jag tittat mer på film och funderat. Just nu tittar jag på film HAHA, och chattar med älsklingen min. Ska väl snart sova antar jag. Börjar klockan 13 i morgon, yeah!

Men vi hörs lite senare eller imorgon. Puss

<3

JAG ÄLSKAR DIG <3

21 okt

Godmorgon :) eller ah.. haha.
Igår åkte jag som sagt till Patrik. Vi såg på tv och hade mys. Fick massor utav pussar och så. Sedan somnade vi tätt intill varandra. Kvart i sex ringde klockan. Vid 7 gick vi till tuben, missade dock den. Fick vänta på nästa.När vi satt på tuben somna jag nästan haha. På centralen sa vi hejdå :( Jag älskar dig, du är bäst <3. Jag gick till tåget som var väldigt försenat. Somnade även på tåget haha. Var väl hemma runt 9 typ. Då somnade jag igen. Sen vaknade jag och hade jätte ont i magen, så jag fick vara hemma. Nu har jag ätit lunch med mamma sedan har jag pluggat lite. Ser på film nu, som heter Legally blonde. Den är rolig.

Har inget mer att skriva just nu :)
Vi hörs pussiluss<3

ZzzZzzzzzZzzZZz

Har precis ätit :) Pappa lagade makaroner och korv. Mums. Jag slipper ta bussen till sollentuna, mamma skjutsar. Hon ska ändå ner till hallen.

Jag är super mega trött, men glad över att snart(läs om några timmar) få krypa ner i älslingens säng och somna i hans famn. Vill ha många pussar också haha(A).

Men nu ska jag göra i ordning mig. Borsta tänderna, packa ner lite saker i väskan och så.

Btw det blev jeans haha.

Vi hörs senare, puss <3


mjukis elelr jeans?

Skolan gick superfort idag :) tog 14.27 bussen hem tillsammans med keso. Skönt med sällis. När jag kom hem sov jag lite hihi och har precis klivit upp badet. Jag fryser inte längre:) Nu är stora frågan, ska jag ha mjuukis eller jeans på mig?
Mjukis är inte särskilt snyggt men skönt. Vi får se. hehe..

Ska försöka få i mig mat nu, ( tvinga pappa att laga något ) hehe.

Vi hörs innan jg åker kanske.

Puss

..

Hej åkte till skolan, hade lektion, sen fick jag hål, så nu är jag hemma. Har tre timmars hål men men. Fixade så att jag får börja senare så slipper jag hål:) Så är i basgrupp 3 nu. Börjar 13 igen, har en timmes lektion sen ska jag hem och så. Ikväll sover jag hos Patrik. Börjar 13 imorgon om jag vill, kanske vill jag med på dramaskiten och börjar 9 istället, vi får se. Om en halvtimme ska jag äta tänkte jag. Sedan chilla. Tänkte plugga men jag gjorde det på bussen hem :) hihi
Btw så ser jag störd ut när jag går eftersom att jag haltar haha.

Vi hörs, puss

morning

godmorgon, snart skola, ska ta sex över åtta bussen. Ska hinna äta gröt innan det, så vi hörs puss

..

Ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen, vill bara krypa ner under täcket och gömma mig. Och när jag vaknar så ska allt vara bra igen, precis allt. Men nu är det såhär att det inte riktigt funkar så. Typiskt.

Nu ska jag se på one tree hill och försöka tänka på annat.. håll tummarna på att jag lyckas.

puss


ejmde

Jag är ledsen, pga mkt.
Jag vill så gärna förklara hur jag känner, tänker och så. Men det går inte.
Det är jobbigt. Jag vill inte verka jobbig. Och ja jag är mycket ********* men jag vill inte riktigt visa det. Förlåt.





Sen har jag damp på min kusin som nu skyller allt på mig bajs påd ig.

Razmuz säger:

fan va roligt att logga in på msn asså...påhopp så fort man visar sig, fy fan

TAAAAAAAAACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


19 okt, du är alllt för mig.

Hejsan på er.
Patrik åkte väl hem runt 15(?). Idag är det 1 år och 4 månader sen jag träffade Patrik för första gången ;) Du är bäst <3. Sen dess har jag mest legat i min säng, sedan åt jag och nu ligger jag i min säng igen. Ska nog plugga lite snart också. Idag är det dam match,borta emot bele, Kan ej spela. Och orkar ju inte åka med:/ Lycka till iallafall. Jag vill att min fot ska bli bra till nästa helg, eller den måste!! Har typ inget att skriva. Vill hitta sladden till min mobil så jag kan ladda upp lite nya bilder men men.

Vi hörs senare, puss


heehhe

Hej, förlåt för den dåliga uppdateringen :(
i Fredags kväll åkte pox hem vid 22 och samtidigt om jennie, jag och jennie gick till mig, såg på film och pratade massor. Sedan somnade vi, I lördags vaknade vi typ klockan 10.30, då vi åt frukost och sedan gick ut och åt frukost. Vi fick även skjuts till samlingen. Vi spelade asbra , vann med 10-4. Dock gjoirde jag illa foten så nu ha rjag ledbandskada, foten är blå :( Efter matchen åkte jag, bror , hans fru,mamma och syrran till grill något haha i hld där vi åt kebab. Sedan skyndade vi oss tillbaka och såg på herrlaget, dom vann :) Alla mobbade min fot:( Efter det åkte jag hem och la mig i badet, sedan kom Patrik, vi såg på film och hadee asmys <3333 Nu ligger han och "sover" medans han väntar på att jag ska lägga ifrån mig datorn, så ska göra det nu.

Vi hörs senare, peace and love, puss <3

kärlek till folket

Hejsan små barn,
Nu sitter jag i nya lägenheten med Pox, i onsdags började vi packa(min familj) eller flytta över allt hit och nu är vi klara:D Heheh i onsdags invidgde jag och min pojkvänn min säng, vilket som var otroligt mys <33333.. Jag och Pox ska snart äta lite mumsfilibaba. Hejdå alla små barn :)


PUSSSSSSSSSS PÅ SKINKAN ! ;) <3

!!

hej igen, mamma och pappa är och fixar lite så nu har jag och keso satt oss i köket och dunkar musik. Vi åt donken till lunch mums :D innan jag drog sa jag hej till Pox, hon ringde och var utanför :) hihi <33

Later, puss

!!

Till POX:

Jag kan tyvärr inte svara på smset:( Har no money! Sorry men det går ganska bra.. :)
Vi hör ssenare:) Pusss

eheheh

Sitter i "gamla" lägenheten, har varit i nya, min säng har kommit. Ska montera ihop den idag eller imorgon, hoppas idag!
Jobbigt vare att bära upp massa saker. Trapporna tar död på en. Jag har egentligen inget att skriva men tänkte bara höra av mig och säga att jag lever;D

vi hörs pussss

15 okt

godmorgon
Nu är jag uppe, Patrik åkte just och nu ska vi börja åka med grejer till lägenheten.
Igår var vi där en snabbis..

Har inge mer att skriva.. elelr jo PATRIK ÄR BÄST ! <33

lite uppdatering

Hejhej:)
Ikväll har jag inte gjort något speciellt,duschat och plockat lite och så. Fyfan i morgon smäller det. Kommer antagligen inte hinna blogga något, btw mitt internet slutar fungera här och koppla in trådlösa i nya lägenheten är inte det första vi gör( som ni säkert förstår ). Så antar att ni har förstålse hehe. Vill ni mig något får ni smsa :). Nu väntar jag på Patrik, tycker han ska åka hemifrån nu hehe. Saknar dig!<33

Vi hörs antingen någon annan dag eller ah senare, puss<3

mjukiskläder idag hihi


<3


hihihi

Hej när jag åkte hem ifrån skolan idag så satt det några 4-5 åringar bakom mig och deras dialog var såhär:

Barn 1: Wow jag har en guldpeng!
Barn 2: Jag har bara en enkrona.. kan jag få din guldpeng?
Barn 1: Nejnej..
Barn 2: Men jag har ju bara en..
Barn 1: Okej calle du kan väl få ta hem den, men tappa inte bort den.
Barn 2: Jaaa, du kan få pengar utav mig någongång.

Haha så gulligt!

ikea

Hemma igen, direkt efter jag skrivit förra inlägget åkte jag med mamma till stan och sen ikea där pappa var. Vi handlade och så, imorgon får jag mina nya saker ;D Jag borde plocka lite i mitt rum, skräp och så hehe. Ser stökigt ut. Ikväll får vi kanske nyckeln redan. Har inte så mycket att säga faktiskt. Så vi hörs senare pussiluss. JUSTE ändrade från svartbrun säng till ek. Bara så ni vet hehe..

yeah

hemma igen :) Läraren verkade tycka mitt arbete var bra (H).

Skriver mer sen pusss

kall morgon

Godmorgon.
Är så trött så det är hemskt haha. Ögonen vill inte vara öppna. Jag ska ta bussen som går kvart över ifrån mig hihi. När jag kommer hem ifrån skolan ska jag sova lite tror jag. Sedan städa lite här hemma. Hoppas på att Patrik kommer hit ikväll (A). Nej men nu måste jag skynda, vi hörs senare puss


bajsssssssssss

Nu ska jag sova ensam i mitt mörka rum, jag vill inte!
Hejdå


jag har tråkigt, vill att älskling ska logga in på msn NU!



mohoho

Hej:)
Jag åkte till akalla och så, där mötte jag T och S, vi åkte till ikea och så. Det var trevligt :). Sen åkte vi hem till dom och kollade på tv och åtmat. Vid halv sex mötte vi pettan och T körde oss till träningen hehe. Vi hade match emot P92, dom vann bara med 7-6 :D. Nu har jag ätit middag och packat klart allt typ, t o m min säng(den ska slängas) sover på madrass nu :(.

Näst sista natten här :/ får ångest och vill inte flytta.

Btw i morgon ska jag till skolan snabbt
Vi hörs senare, puss

Grattis

Godmorgon :)
Sitter här i min säng, NYVAKEN :| . Jag som skulle gå upp klockan 9!! Nu har jag egentligen brådis, måste duscha, gå en långpromenad med min hund och hinna packa innan jag ska iväg.(Kanske). Just nu hänger allt på T hehe. Hon kanske jobbar. Men annars skulle vi dra runt 1. Får väl se, ska iallafall göra mig i ordning tills då. Lite stress och borde inte sitta här. Men man måste ju göra lite annat också haha. Men skriver kanske en gång till innan jag åker OM jag åker.

Idag fyller lisafisa år, grattis gumman <3.


nattiii

hej;)
Ska snart sova, ska bara vänta tills älskling loggar in igen så jag kan säga godnatt.<3

godnatt kära blogg haah <3

:(

År 1997
Jag älskar er, jag saknar er. RIP <3

..

Varför är jag så känslig?
Varför överreagerar jag på allt?
Varför tar jag alltid åt mig av fel saker?
Varför har jag så lätt och gråta?
Varför?


Varför?, Det är frågan som jag ofta funderar på..

(8)


Vi lever i en värld med bekymmer och besvär.
En sak har jag lärt mig..
Ingenting i livet är gratis, vi lever livet utan facit.
(8)


hih

Jag kommer lukta på min ena kudde hela natten lång..


Har just mailat min lärare, ang torsdag. Vill helst inte gå då eftersom vi flyttar, så frågade om jag kunde lämna in arbetet innan. Är ju ändå redan klar :). Nu sitter jag i min säng och chattar. Vill att Patrik ska smsa hehe. Imorgon ska jag packa klart mina kläder, är nästan helt klar i mitt rum då, NÄSTAN. Imorgon har vi, (dam/dj) match emot p92 haha kul. Men vi hörs lite senare, pussilipusss

12 oktober

Hejhej:)
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag.
Igår så stängde vi av jalla jalla istället låg vi och pratade ganska länge. Sedan var det två män utanför, då blev jag rädd eftersom vi har haft inbrott förr. Tur att Patrik var hos mig <3. Efter ett tag somnade vi. Imorse när vi vaknade så åt vi frukost, hade mys och sedan jalla jalla(:D). Vid kvart över tre åkte Patrik till kista. jag började packa lite mer och sov lite efter maten. Det känns som om det är jätte länge sen jag träffade Patrik hehe. Nu ska jag fortsätta äta godis och så. SKa packa lite mer sen. Juste toniboy fyller år idag, grattis!

Vi hörs senare pusss


Lite seriösare pt.1

Hej hej alla Guselinas bloggläsare!
Nu är jag här igen med min Guselina och myser.

Jag kom hit kvart i sju, egentligen skulle jag varit här vid sex men jag är ju lite speciell. Efter att G hade varit på IKEA var hon med sin far och kollade på innebandy Töjnans A-lag mot Täby(4-4). Efter det så åkte hon hem och vänta på att jag skulle komma hit. När jag väl var här åt vi sen har vi bara myst tills nu, nu ska vi sova till "Jalla Jalla". Hoppas ni har det bra.

Peace out - Respekt till orten / Patrik




min (nya) säng är lätt snyggast!


min dag hitills

Hejsan :)
Somnade väl runt halv 4 inatt, och blev väckt klockan tio!!! Åkte till ikea med mamma och pappa, vi började med att äta lunch och sedan så har jag valt säng m.m. ÄR LEDSEN för att jag inte får ha duntäcke:( ( det är allergiframkallande ) och jag har högsta saken på skalan att bli allergisk. Suck. Men men sedna har jag varit i hallen och kollat innebanyd :).
Och ikväll kommer Patrik hit , wihu <3

Imorgon ska jag packa lite mer suck.

:(

För det är alla känslor
som lever upp på nätterna
och tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna..

jepp

DONT WORRY, BE HAPPY!


HAHA <33

jag skrattade nyss, typ första gången på hela dagen, haah..

´guselina , inte här. säger:

fyfan va varmt

JENNIE säger:

hahavadå?

JENNIE säger:

klä av dig !

´guselina , inte här. säger:

hahahaah nejtack, jag camar ju med dig

JENNIE säger:

´guselina , inte här. säger:

hahaha j

´guselina , inte här. säger:

strippa du

JENNIE säger:

hahaha

´guselina , säger:

hihi

JENNIE säger:

´guselina , säger:

schyssta rattar

JENNIE säger:

hahahaha

JENNIE säger:

idjut

´guselina , säger:

XD

JENNIE säger:

´guselina , säger:

schysst dammgrj

´guselina , säger:

du vet, sån man dammar med,typ som din toffs

´guselina , säger:

hahaha

JENNIE säger:

AMEH

´guselina , säger:

xD

´guselina , säger:

JENNIE säger:

idjut

´guselina , säger:

neej



haha jag älskar dig <3


dow

Jag är trött.
Jag är sur.
Jag är ledsen.
Jag är hungrig.
Jag har vaknat på fel sida idag.
Jag har huvudvärk.


Jag säger hejdå för stunden, puss

ehm



Bara för jag har tråkigt hihi

Puss

Jag längtar tills den dagen ..

Hejhej.
Har varit hemma i drygt en halvtimme. Min nästa skoldag är på torsdag :). Så har massor utav tid på mig att packa. Jag vill inte. Jag har varit ute med min hund också. Han blev glad när jag kom hem hehe. Nu ska jag bara ta de lugnt. Sedan ikväll ska jag nog hitta på något(om jag hinner). Vet nog vad det blir redan, haha men det nämner jag inte förens imorgon eller ikväll hehe. Den som lever får se.



vi hörs puss

hdnmdåfdjdhfh

Sitter här i skolan. Ska börja arbeta snart.


Hela min fredag är redan förstörd. KUL.
Och eftersom jag är på sånt dåligt humör så höll jag på att dampa sönder på några 13åringar. Killarna vissla och försökte skrämma mig. ÅH! Jag vill hem och bara sovasovasova. NU!

Ska jobba så jag får gå någongång.

Hjedå.

pussiluss

Godmorgon.
Nu sitter jag ensam i min säng, Patrik åkte just.
Kvart i går min buss, jag orkar egentligen inte men det går nog bra.
När jag kommer hem ska jag börja packa det mesta :( På onsdag flyttar
vi ju. JAG VILL INTE. aja hinner inte skriva mer , hörs puss

PeeJay is the DJ!½!!!!!!!!!!! WHAT!?!?!?!?!?!?!?!?

Ey yo what's cracking? sitter här och chillasr galet len. hoppas ni har haft en fettisch dag jao.
Guselaajno har chillat galet bara laid backt, när hon hade kommit hemisch från stinsän så chillar hon bara mer galet, sen alltså runt typ vid halv femisch åkte hon keisch och särech till kista 164 BRE! ey sen vid SEX PRICK anlände jag till kista där jag träffa BigG och jag åt kebabish som ett äktisch förorts knodd a rel thug jao! sen vi skynda ner, hann bussen exakt men några fuckinghorgungar hade fuckat bussen så det tog fett lång tid innan vi rulla! abo sen när vi kom till Sholäänthuna STN så åkta 6zero7 precis vi ba abo fast ey jag ba vinka på han och han stanna vi klev på och åkte till edsbacka där vi gick av såklart(om en vecka går vi inte av där "ABO"). G gick och åt direkt och jag gick in hit och bara vänta fett boring jao. nu har vi bara suttit här kollat på massa bilder(rollingeyes) och nu dunkar vi tyngaste musiken len. sen vi ska sovish tdjock skööön.t

PuSz ha det bra allesammans, keep it real och respekt till orten!
/Patrik




Ironin i denna text är påtaglig!


puss


tiihii

nu ska jag till stinsen med syster :)
äta lunch och shoppa :)
pusspuss

hihhi

Jag ser på one tree hill :)

tröttis

Hej alla :)
Igår innan matchen kom jennie hem till mig :). Då blev jag glad hehe<3 :). Är nöjd med matchen igår, jag gjorde inget misstag iallafall. Jag är inte nöjd över att vi förlora, för vi kunde vunnit. Men nöjd över hur jag spelade. Jag förstår mig inte riktig tpå en spelare i mitt lag. Man beteer sig inte så. Sedan efter matchen åkte jag hem till Patrik. Jag som hade ont överallt och klagade. Jag har en stor knut på axeln tror jag. Patrik försökte iallafall massera bort det, men det gjorde väldigt ont och det gick inge bra. Så den är kvar, gör ont. Sedan har jag svullnad i knät, när jag vaknade idag var det blått. Jag hade iallafall mys med pojken igår. Idag åkte vi klockan kavrt i 9 ngt. Sa hejdå i sundbyberg:( . Miss you <3.
Nu är jag hemma och varit i snart en timme. Är sjukt trött men orkar inte sova.
Vi hörs puss

@ skolan

Hej :)!
Sitter i skolan nu, har faktiskt kul.
Läraren är inte här just nu, är med faiza(elev). Har gjort klart stress arbetet :). framsida, 2 datorskrivna faktarbete och en sida med syfte osv, är nöjd. 1 timme liks ;D

juste när jag och faiza skulle köpa cigg åt henne så träffa jag max, iof sa jag bara hej och så. Sen gick vi men iaf haha;D

Orkar inte ksirva mer pussss

min säng <3

Hej!
Sitter i sängen nyduschad..
Ska snart klä på mig..
09.45 går min buss..
Jag orkar inte..
Men men hoppas på att få gå hem tidigt..

Tagga till matchen brudar..

Vi hörs när jag kommer hem..

Puss...

pusss

godnatt bloggen :)

stjärnklar himmel

godkväll :)
Det var skönt med en promenix och prat. När jag kom in ringde jag Patrik, så har pratat med honom i typ 20 min <3. Nu ska jag ta något att äta. Sedan sova. Imorgon börjar jag klockan 10, vet inte hur länge jag måste vara där. Hoppas på kort tid. 18.30har jag samling, ska spela dam matchen :) Direkt efter det åker jag till Patrik och sover :) <33.


Vi hörs puss

promenix

Nu har jag bytt om till mjukis, ska ut på promenad med viktor.
Behöver luft.

Vi hörs senare puss

Staan

hej :)
Idag så åkte jag och pox in till stan, började med att gå till cafet som vi alltid går till när vi är istan. Fikade och pratade massor, tack <3. Sedan gick vi runt, väldigt länge så det slutade med att ajg gick utan skor ett tag. Fick ont av högklackade skorna. Sedan när vi var på ice så stångades jag med en ståång haah, aj! SMÄRTA. Efter ett väldigt långt besök i stan bestämde vi oss för att ta tåget hem. Pappa hämtade mig i häggvik så åkte vi till stinsen och mötte syrran och mamma. Såg även min bror där. Vi gick runt och åt middag. hehe.. min syster gcik runt med gräddfil på näsan, hon märkte inget hahaahaahha.. Väl hemma ringde Patrik, så vi snackade ett tag.<3. Nu ligger jag här i min säng. Ska fixa lite saker och så, vi hörs senare puss!

..


Sorry.. I'm not perfect..

hola amigos

Hej :)
Tränade inte igår, satt och kollade på med my och brolle. Sedan tog jag tåget till karlberg, bytte till bålsta tåget och sedan tuben till rissne. Väl hemma hos Patrik så duschade han. Sedan såg vi på tv och hade mys. Imorse hämtade mamma mig, typ vid 8.45.. Så nu är jag hemma och varit i typ en halvtimme. Äter frukost och läser bloggar. Ska plugga lite senare. Klockan två kommer pox hit, så ska vi ta en tripp till stan. :)! Vi hörs senare..
pusss

i två dagar har mitt hjärta "dunkat" slagit snabbare. Det är obehagligt. Kanske inbillning? Inte vet jag.. Vill iallafall få stopp på det nu.


Jagälskardig<3

wuhuu

Hejhej.
Idag har jag pluggat och chattat med Patrik. Även pox. Jag får planera hennes födelsedag, Är taggad redan.. Lite mindre än 2 månader kvar bara. Ska snart äta och dra till träningen, fårse om jag är med eller inte. Måste iaf dit och bli interljuvad hursomheslt hehe. Sedan åker jag hem till Patrik och sover där. <3


Vi hörs pusss

<3

Du förstår inte hur mycket jag älskar dig.
Jag vet inte vad jag skulle göra om du försvann ur mitt liv.
Vill att du ska veta att jag alltid kommer att älska dig.
Vill att du ska veta att du är den som betyder allra allra mest för mig.
Vill att du ska veta att jag saknar dig varje sekund jag inte är med dig.
Vill att du ska veta att du är världens bästa människa.
Och. .jag vill att du ska veta att jag är glad över att jag har dig <3





 

Jahaja

Heej.
Hann inte med halvbussen så tog helbussen, sa hejdå till Patrik. Du är bäst. Sedan handlade jag och åkte hem. Har varit hemma ett ganska bra tag. Sitter och disskuterar saker med min syster som är hemma hon är tydligen sjuk. Jag är ju ledig. Eller har studiedagar i typ två veckor( har bara tre lektioner). Najs! Nu har jag börjat plugga men tagit paus. Orkar verkligen inte. Fårse om jag ska testa träna ikväll eller inte.

Nu har jag inget mer att skriva, puss!

hiih

Godmorgon..
Igår kväll kom Patrik hit, vi såg på film och hade mys <3. Nu ligger han brevid mig. Ska väcka honom snart. Jag måste med halv 9 bussen. Vi hörs pussss

:(

jag har en ledbandskada! kulkul -.-
ELLER INTE!

:(

jag har en ledbandskada! kulkul -.-
ELLER INTE!

varför?!

jag har panik.
jag kan knappt andas.


:(


Förlåt


Mys

Hejhej..
Matchen gick inte så bra.
Efter att jag duschat och fixat mig så åkte jag hem till Patrik. Han hade gjort middag och tänt ljus. Väldigt mysigt. Och gott vare. Duktiga Patrik. Underbart. Mysmysmys tills vi somnade. Imorse såg vi på tv och åt pannkakor hehe :)
JAG ÄLSKAR DIG.
Sedan var jag tvungen att åka hem. Jag gick i typ 30 min innan jag åkte vidare. Nu är jag hemma. Dygnsur och så.


Vi hörs puss

Störande sis

Juste, efter innebandymatchen så åker jag hem och duschar. Sedan åker jag till Patrik. Kommer bli mys. Skriver mer om den imorgon när jag kommer hem. <3

Jag sitter och äter majs(?). Keso och emil kom just hit. Dom tycker att jag är döv för att jag inte svarar.. hehe. Är inne i helt andra saker. Jag blir galen påå henne.. jag har musik. Och nu sätter hon också på? två helt olika låtar. Ikke najs.
ÅH!!!!!!!!!!

Aja längtar tills ikväll då jag får träffa Patrik <3

Vi hörs, pusssss


buenos diaz

Godmorgon.
Vid 2 inatt satte jag på radion. Och då somnade jag. Har vaknat hela natten typ. Drömt sjuka drömmar! Men men nu är jag vaken. Jag orkade aldrig följa med mamma och pappa till lägenheten idag. Så sitter i köket och ska hitta något att äta tror jag. Har innebandymatch idag. Vet inte om  jag kan spela. Eller hur mycket. Vi får helt enkelt se. Vi möte täby.
Vi hörs senare PUSSS

nattinatti

Jag ska inte sova ännu.. Men säger godnatt till bloggen nu :)
Puss

(gammalbild)

trött


I wish that you could see my face..

hejsan.
Maten gick ner.. Sedan gick jag in i mitt rum och började se på film. Slocknade väldigt fort.. sov i en och en halv timme. inte okej! Nu är jag pigg iallafall. Aja nu ska jag be pappa följa med mig så jag kan köpa godis och krypa ner i sängen igen..Men han kommer nog inte att vilja.

Jag skulle sagt det. Men kändes typ som om det inte var någon idé.. Hade så få andledningar.

vi hörs antar jag. puss

jahaaa?

Du säger en sak, men menar en annan.





Nu har mamma kommit hem, snart mat. Sedan får jag se vad som händer. Kanske åker till kusinen en stund. Får helt enkelt se. Pusshejs!

Mys

hej igen :)
Det var urmysigt att bada jakuzzi. Fast efter en halvtimme blev det för varmt. Så vi såg på idol. Jag kände mig som hemma och la mig i soffan. Jag somnade, så när jag vaknade beslutade jag mig för att gå(läs:jag sprang) hem igen. Har varit ute med hunden också. Jag ogillar dock att gå ute nu. Äckliga långa sniglar utan skal. USCH. Nu sitter jag här hemma. Dricker cocacola. Jag har huvudvärk haha. Fårse vad som händer ikväll. Ska nog bada jakuzzi i natt också. Om jag orkar. Det är fredag trots allt. Jag är alltid helt slut då.

Btw, i min nya skola så har dom praktik i 2 veckor nu. Men inte jag. Så jag har 4 uppgifter att göra. Behöver bara vara i skolan 3 ggr. Alltså typ bara dit och visa mig haha. Jag tycker att det är skönt. Är typ ledig i två hela veckor. Okej.. jag måste plugga hemmifrån men men. Tänker nog göra så mycket som möjligt snarast.Så är man klar sen.

Imorgon har jag match. Men kan inte vara med. Min fot gör fortfarande ont. Uscha. Iallafall så ska jag hem till Patrik på kvällen, Urmys.

Nej nu orkar jag inte skriva mer.

Pusss

fredaag!!!!!!!!

Hejhej.
Förlåt för den usla uppdateringen. Men har haft bättre saker för mig.Igår gick jag till skolan. Sedan till otikern, där satt jag och försökte få i linserna. På en hel timme lyckades jag inte en enda gång. Misslyckad? ja! Sedan åt jag på bk. Tog bussen till kista där jag mötte Patrik. Vi såg på Tropic Thunder. Den var ganska bra, eller ja. Skulle iallafall kunna se den igen. Efter det åkte vi hem till mig och myste. Sedan somnade vi.

Imorse åkte vi med 08.09 bussen. Vi gick till min skola, sedan sa vi hejdå:(. Vi hade skolfoto idag haha. Jag och johan fick hjälpa fotografen daniel att bära. Fett tungt. Sedan blev det problem, för vår klass är stor. Först bestämde han hur vi skulle stå. JAG STOG LÄNGST BAK( tredjeraden ). Men sedan bestämde han för att dela klassen :( då fick jag sitta. BAJS! jag ville inte sitta :(. Aja sen var de självportet. Han sa ngt så att jag asgarva. Vill inte ha fotot nu. Aja efter dte åt vi lunch. Och sedan hade vi samilng och slutade för dagen. Rätt soft dag? fotograferingen tog 3 timmar haha. Mobbat! Jag åkte hem sedan. På bussen möte jag min brors fru. Vi snackade och sedan gick jag av. Väl hemma gikc jag och kissa ahha. Nu sitter jag i köket med min laptop. Syrran med.

Nu måste jag dra. Ska bada jakuzzi(vettefan hur de stavas) men iaf!

pussheeje


heh

Gokväll.
Ser på film, den är sjukt bra.
Chattar även på msn.
Jag vill inte sova ensam :( usch.
Men imorgon får jag sovsällskap <3

vi hörs pussss

filmtaajm

heej!
Har ätit pizza, kakor och sånt. Har även haft gäster. Trevligttrevligt. Tog just ett bad för att jag frös så mycket. Så nu ska jag hämta lite dricka och sen se på irene huss " guldkalven ".  Imorgon börjar jag 8.30. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Eftersom jag inte får göra allt dom gör(har gjort vissa saker) Hoppas på att fåtillgång till min skoldator också. Får inte glömma tofflor och alla papper i morgon. Och imorgon ska jag till optikern sedan träffa Patrik. Vi ska på bio(?). Det är en speciell dag imorgon! Pusss

höööh

     

      Guselina       <3          Patrik                



haha bara för att jag diggar biilderna ! :)<3


första dagen i nya skolan..

Jag vill inte att någon frågar hur det gick. Jag vet inte, ska jag skratta eller gråta?
Okej nu kom tårarna, haha vad jag känner mig löjlig. Det känns inte som om jag
kommer att passa in där. Eller mot slutet kändes det lite bättre. Måste nog lära
känna folket först. Iaf så var "skolan" väldigt mysig. Soffor och så. Alla går med tofflor också
haha mysju. Sen verkar det inte som om man måste bry sig om vad man har på sig. Najs
tycker jag. Nu orkar jag inte skriva mer. Puss


btw, grattis pappa som fyller 44 idag!<3
och grattis till tessan som tog körkort idag! <3
och jag saknar Patrik!<3

RSS 2.0